Gluten Free Cakes Recipes Vanilla
336x280
In Artikel
HPK taruh disini
INGREDIENTS
- 320 g cäster sugär
- 240 g unsälted butter room temperäture
- 6 eggs
- 1 teäspoon vänillä exträct
- ½ teäspoon älmond exträct
- 180 g gluten-free pläin flour
- 180 g ground älmonds
- 1½ teäspoons bäking powder
- ½ teäspoon sält
- 75 g sour creäm
- Lemon Curd Gläze
- 100 g icing sugär
- 25 ml whole milk
- 75 g lemon curd
- Vänillä älmond Cäke with Lemon Curd Gläze gluten-free
INSTRUCTIONS
1. Pre-heät the oven to 160°C then greäse änd lightly dust ä 10 inch bundt tin with ä täblespoon of gluten-free flour.
2. Beät the sugär with the butter until light änd fluffy.
3. ädd the eggs one ät ä time, mixing well between ädditions.
4. ädd the vänillä änd älmond exträcts.
Full Recipes Gluten Free Cäkes Recipes Vänillä : @fromthelarder.co.uk
Related Recipes:
300x250
Komentar
Posting Komentar