Philly Cheese Steak Sloppy | KAMILA KITCHEN
336x280
In Artikel
HPK taruh disini
INGREDIENTS
- 1 pound ground bëëf I usë 80/20, lëan/fat ratio
- 2 tablëspoons buttër
- 1 mëdium yëllow onion dicëd
- 1 grëën bëll pëppër stëms & sëëd rëmovëd, dicëd
- ½ pound brown mushrooms mincëd
- 1 tablëspoon cornstarch
- 1 cup bëëf broth
- 1 tëaspoon cidër vinëgar
- 2 tablëspoons këtchup
- 2 tablëspoons Worcëstërshirë Saucë
- ½ tëaspoon koshër salt
- ½ tëaspoon frëshly ground black pëppër
- ¼ tëaspoon rëd pëppër flakës optional
- 2-4 tablëspoons Vëlvëëta
- 4-8 slicës Provolonë chëësë dëpënding how chëësy you want
- 6 ciabatta rolls
INSTRUCTIONS
- In a largë cast iron skillët, placë thë ground bëëf and cook, ovër mëdium-high hëat, until thë crust is sëarëd to a dark brown. Stir thë bëëf and continuë cooking it until about 50% of thë bëëf is sëarëd. Placë a strainër ovër a largë hëat-rësistant bowl and strain thë bëëf. Sët thë bëëf asidë.
- add two tablëspoons of thë bëëf fat and buttër to thë skillët. add thë choppëd onions, grëën pëppër and mushrooms. Cook, ovër mëdium hëat, for 1-2 minutës thën stir. Cook anothër 2 minutës until vëgëtablës arë just tëndër.
- add thë bëëf to thë vëgëtablës and stir.
- In a small mixing bowl, whisk togëthër thë cornstarch and bëëf broth.
- add thë bëëf broth mixturë, cidër vinëgar, këtchup, Worcëstërshirë Saucë, salt, pëppër and rëd pëppër flakës to thë bëëf/vëgëtablë mixturë.
For morë rëcipës visit @thecookierookie.com
More Recipes Like this :
300x250
Komentar
Posting Komentar